top of page

Här ser du våra behandlingsområden. För exakta behandlingar och mer info om specifika behandlingar så klicka på Boka Tid så kommer du vidare till vår bokningssida där mer info och priser finns.

Kolla på Aktuellt för erbjudanden och events.

Ansiktsbehandlingar

Vi utför olika typer utav ansiktsbehandlingar allt från klassiska till mer avancerade så som radiofrekvens, microneedling med Dermapen4 och kemiska peelingar. 

Massage 

Du kan välja klassisk massage för en mer avslappnande massage men vi kan även reglera trycket om du önskar mer djupgående. Behandlande massage passar dig som vill ha djupgående muskelmassage med triggerpunktsbehandling eller bara en djupgående massage. 

Fotvård 

Vi utför vanlig fotvård/pedikyr och medicinsk fotvård för dig som har mer problem med fötterna.

Fransar & Bryn

Vi erbjuder frans och brynfärg, lash & browlift.

Vaxning

Vi vaxar framför allt rygg, men även armar och ansikte.

Våra populäraste behandlingar

Dermapen4, Lashlift, Hudterapeutens val, AHA&Guldmask samt Kemisk Peeling. 

Har du frågor om någon behandling? Kontakta oss. 

Live It

Har du ett värdebevis från Live it? Klicka då på BOKA TID för att se olika behandlingar och info. 

Är ni 2st som vill komma samtidigt, maila oss gärna för hjälp med tidsbokning. Onlinebokningen visar bara lediga tider hos en terapeut. Du måste således boka två separata tider. Tänk på att ta med dig ditt värdebevis och ha det redo när du kommer till oss. 

Att tänka på:

Kom gärna ca 5-10min innan din behandling för att komma in i lugn och ro, hinna gå på toaletten och hänga av dig. Vid sen ankomst är det din behandlingstid som blir lidande. Vi har ofta behandlingar efteråt och kan inte förlänga din behandling. 

Avbokning ska ske senast 24h innan annars måste vi debitera hela beloppet. Detta då vi inte hinner få in en annan kund med så kort varsel och står således utan lön för vårt arbete. Tack för förståelse. 

bottom of page